tc@translatorcentret.dk

VELKOMMEN

PROFIL / KOMPETENCE

PRODUKTER

- oversættelse

- bekræftede oversættelser /
  legalisering

- tolkning

KUNDEINFO

REFERENCER

BELIGGENHED

Virksomhedsprofil og kompetence

TranslatørCentret blev stiftet i 1983 og er et af de ældste translatørbureauer i Danmark.

TranslatørCentret bygger på den højeste ekspertise inden for fagområderne oversættelse, tolkning og sprogrådgivning.

TranslatørCentret ejes af Carina Sennenwaldt, der er statsautoriseret translatør i fransk med omfattende erfaring indenfor EU-relaterede tekster efter 3 år ved Danmarks Faste Repræsentation ved Den Europæiske Union i Bruxelles.

TranslatørCentret samarbejder med et netværk af translatørkolleger og moders- målsoversættere for at sikre en klar og entydig oversættelse, der er minutiøs tilpasset oversættelsens målgruppe, normer, kultur og mentalitet i det pågældende sprogområde.

TranslatørCentret tolker og oversætter for danske og internationale erhvervsvirksomheder, pengeinstitutter, forsikringsselskaber, ministerier og statslige institutioner, brancheorganisationer, amter, kommuner og privatpersoner. Translatørernes høje grad af specialisering inden for konkrete fag- og brancheområder sikrer en høj faglig kvalitet, og deres erfaring og kulturelle baggrund sikrer et indgående kendskab til netop det marked, til hvilket budskabet skal formidles.

TranslatørCentrets arbejdsområde dækker en lang rækker fagsproglige tekster såsom attester, ejendomshandel, forsikring, juridiske dokumenter, kontrakter, manualer og teknisk dokumentation, medicinske tekster, miljø og
årsberetninger.